Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ZONGULDAK (AA) - Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Zonguldak'ın Ereğli ilçesindeki kulüp şubesinin açılışına katıldı.

        İlçede ilk olarak Gülüç beldesindeki Fenerbahçe Spor Okulu'nu ziyaret eden Yıldırım, bir süre halı sahada yapılan maçı izledi.

        Daha sonra çocuklarla bir araya gelen Yıldırım, futbol okulunda takımdaki tek kız oyuncu olan 17 yaşındaki Kübra Özsoy ile sohbet etti.

        Yıldırım, futbolu sevdiğini söyleyen Özsoy'a, "Alex'in yerine alalım seni. Alex, Alex diyorlar, işte bulduk. Bulduk yani." dedi.

        Başkan Yıldırım daha sonra ilçe merkezindeki şubenin açılış kurdelesini Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu ve Ereğli Belediye Başkan Vekili Ayhan Atay ile kesti.

        Şubenin 3 katlı hizmet binasını gezen Yıldırım'a, Şube Başkanı Serdar Özbek tarafından ilçede yapılan ve yapılması hedeflenen çalışmalara ilişkin bilgi verildi.

        Burada Fenerbahçeli taraftarlarla fotoğraf çektiren Yıldırım, Kaymakam Madenoğlu'na Fenerbahçe forması hediye etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler