Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Meteoroloji, Antalya'nın Kaş ilçesi ile Mersin'in Anamur ilçeleri arasındaki denizde gece saatlerinde fırtınanın etkili olmasının beklendiği uyarısında bulundu.

        Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Antalya Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Batı Akdeniz'de yarın akşam saatlerine kadar hava parçalı bulutlu olacak ve aralıklı sağanak etkisini gösterecek.

        Güney yönlerden orta, yer yer kuvvetlice esecek rüzgarın Kaş-Anamur arasındaki denizde gece saatlerine kadar güneybatıdan fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

        Yarın akşam saatlerinde etkisini kaybedeceği tahmin edilen fırtına nedeniyle denizciler ile balıkçıların, meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması uyarısı yapıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler