Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Erken seçim kararı ile ekonomide rahatlama hemen kendini gösterdi. Dolar düştü, borsa yükselişe geçti" değerlendirmesinde bulundu.

        Palandöken, yaptığı yazılı açıklamada, seçim sürecindeki çalışmalar kapsamında gerçekleştirilecek harcamaların birçok sektörü hareketlendireceğini belirtti.

        Erken seçim kararını olumlu bulduklarını belirten Palandöken, şunları kaydetti:

        "Erken seçim kararı ile ekonomide rahatlama hemen kendini gösterdi. Dolar düştü, borsa yükselişe geçti. Ardından posterciden lokantacıya, reklamcıdan matbaacısına, otelciden taksiciye ve konfeksiyoncuya kadar bütün sektörler harıl harıl çalışıp herkes payına düşeni alacak. Piyasalardaki belirsizlik ve durgunluk da böylece kalkmış olacak. Seçim harcamaları ile piyasalar canlanacak. Başta başkent Ankara olmak üzere ülke genelinde büyük bir canlılık yaşanacak. Esnaf ve sanatkarlarımız da bu canlılıktan payını alacak."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler