Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İSTANBUL (AA) - Sürdürülebilir bankacılık alanında Türkiye’nin öncü finans kuruluşlarından Türkiye Sınai Kalkınma Bankası’nda (TSKB) Mühendislik ve Teknik Danışmanlık Müdürlüğüne Kadir Sancar getirildi.

        TSKB'den yapılan açıklamaya göre, TSKB'de Mühendislik ve Teknik Danışmanlık Müdürlüğü görevini, 16 Nisan 2018 tarihi itibarıyla Kadir Sancar üstlendi.

        Lisans eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde tamamlayan Sancar, kariyerine 2004 yılında Koray İnşaat’ta Satınalma ve Lojistik Mühendisi olarak başladı. 2006 yılında Enka İnşaat’ta Sözleşme Mühendisi olarak Rusya ofisinde görev alan Kadir Sancar, 2008 yılında Mott MacDonald Danışmanlık Mühendislik firmasının Rusya şubesine Proje ve Maliyet Müdürü olarak atandı.

        2012 yılında, Mott MacDonald Danışmanlık Mühendislik firmasının Türkiye ofisine Kıdemli Proje ve Maliyet Müdürü olarak transfer olan Sancar, bu yılın nisan ayına kadar altyapı, sağlık, gayrimenkul, ulaştırma ve havacılık projelerinde, kamu-özel işbirliği ve proje finansmanı alanlarında danışmanlık hizmeti verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler