Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen Rally Halikarnassos yarışları başladı.

        Halikarnas Motorsporları Kulübü ve Bodrum TR Extreme tarafından düzenlenen yarışlara, yurt içi ve yurt dışından 115 yarışmacı katılıyor.

        Otomobil, motosiklet, UTV, SSV, ATV ve cip kategorilerinde gerçekleştirilen yarışma, Bodrum Belediye Meydanı'nda düzenlenen teknik ve idari kontrollerin ardından yapılan seremoniyle başladı.

        Yerli ve yabancı turistlerin de ilgiyle izlediği etkinlikte tek tek meydandan ayrılan yarışmacılar, ilçenin farklı noktalarında oluşturulan zorlu parkurlarda mücadele etti.

        Halikarnas Motorsporları Kulübü Başkanı Faysal Şefkatlioğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, dört gün sürecek yarışların uzun etaplardan oluştuğunu söyledi.

        Yarışmanın ilçeden başlayacağını belirten Şefkatlioğlu, "Bodrum'dan başlayarak Muğla'nın farklı noktalarında devam edecek. Yaklaşık 550 kilometrelik bir etap. Uluslararası bir yarış, büyük bir organizasyon. Yarışmaya Almanya ve Hollanda'dan da yarışmacılar katılıyor." diye konuştu.

        Yaklaşık 70 aracın yer aldığı yarışlar, özel parkurlardan oluşan farklı yarışmalarla 22 Nisan'a kadar devam edecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler