Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

        Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Çeşmeli-Mersin-Tarsus Otoyolu'nun Mersin-Gözne-Stadyum kavşakları kesimi 0-1. kilometrelerinde heyelan önleme çalışmaları nedeniyle sağ taşıma yolunun 1. şeridi (Mersin-Çeşmeli istikameti) trafiğe kapatılırken, ulaşım 2. ve 3. şeritlerden sağlanıyor.

        Gümüşova-Düzce-Bolu il sınırı karayolunun otoyol Kaynaşlı kavşağı bağlantı kolundaki köprü çalışması nedeniyle, D-100 karayolunun İstanbul istikameti 33-35. kilometreleri ve Ankara istikameti 32-34. kilometrelerinde yolun sol şeritleri trafiğe kapatıldı. Trafik, tek şeritten (sağ şeritten) gerçekleştiriliyor.

        Akseki-Manavgat-Alanya ayrımı yolunun 5-9. kilometrelerinde 24 Nisan'da 09.00-17.00 saatlerinde belirli aralıklarla yapılacak patlatmalı kazı çalışmaları nedeniyle trafik akışı kontrollü sağlanacak.

        Anadolu Otoyolu'nun Düzce Kavşağı-Kaynaşlı kavşağı kesimi 11-12. kilometrelerinde köprü çalışması dolayısıyla her iki yönde (İstanbul-Ankara ve Ankara-İstanbul) sol şeritler trafiğe kapatılırken, ulaşım her iki yönde ikişer şeritten kontrollü gerçekleştiriliyor.

        Ulukışla-Pozantı yolunun üstyapı çalışmaları kapsamında trafiğe kapatılması nedeniyle aynı yolun devamı olan Pozantı-Tarsus yolunun 0-4. kilometrelerinde de sol şerit trafiğe kapatılırken, bu kesimde ulaşım, alternatif güzergah olarak otoyoldan sağlanıyor.

        Batman-Kozluk yolunun 25-28. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım, bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü gerçekleştiriliyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler