Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 10 yıl önce 3 kişinin öldürüldüğü silahlı saldırının firari şüphelilerinden biri Çanakkale'de yakalandı.

        Alınan bilgiye göre, Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 10 yıl önce Gebze Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir lojistik firmasının sahibinin de aralarında olduğu 3 kişinin öldürülmesi olayına karışan zanlılardan H.O'nun (49) Çanakkale'nin Geyikli beldesinde yaşadığını tespit etti.

        Zanlıyı yakalamak için harekete geçen ekipler, Çanakkale'de düzenledikleri operasyonda H.O'yu gözaltına aldı.

        Kocaeli'ye getirilen H.O, emniyetteki işlemlerinin ardından Gebze Adliyesi'ne sevk edildi.

        - Olay

        2008 yılında, Gebze'de faaliyet gösteren bir lojistik firmasının sahibi Orkun Numan Nair ile Turgay Tarım (34) ve Metin Torman (38), Güzeller Mahallesi'ndeki iş yerinde, alacak verecek nedeniyle H.O'nun da aralarında olduğu zanlıların silahlı saldırısına uğramıştı.

        Firma sahibi Nair olay yerinde, firmanın muhasebecisi Torman ile firmada şöför olarak çalışan Tarım ise hastaneye kaldırılırken hayatını kaybetmişti.

        Olayla ilgili bir akaryakıt firmasında muhasebeci olarak çalışan A.İ. ile şoför M.İ, Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğüne teslim olmuştu.

        Olaya ilişkin bir kişinin halen firari olduğu öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler