Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - Adana'da bir restoranda 2 kişinin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı silahlı kavganın aranan zanlısı, Muğla'da yakalanarak cezaevine gönderildi.

        İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, merkez Seyhan ilçesi Ziyapaşa Bulvarı'nda 7 ay önce bir restoranın ortakları arasında hisselerin satışıyla ilgili çıktığı öne sürülen ve 2 kişinin öldüğü 3 kişinin yaralandığı kavgayla ilgili aranan Kemal D'nin (54), Muğla'nın Bodrum ilçesindeki bir otelde başkasına ait kimlikle kaldığını belirledi.

        Kente giden ekipler, takibe aldıkları Kemal D'yi otelden çıktıktan sonra bir restorana girerken yakaladı.

        Adana'ya getirilerek Emniyet Müdürlüğünde sorgulanan zanlı Kemal D, daha sonra sağlık kontrolü için Adana Adli Tıp Birimine götürüldü.

        Sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

        - Olayın geçmiş

        Seyhan ilçesi Ziyapaşa Bulvarı'ndaki restoranın ortakları Kemal D. ve Erkan Çoral (39) arasında 11 Eylül'de hisselerin devri konusunda yaşanan anlaşmazlık nedeniyle çıktığı ileri sürülen silahlı kavgada, Murat Sultan (39) ile Orhan Koğa (35) olay yerinde hayatını kaybetmiş, Erkan Çoral, Serkan K. ve Ömer Karabacak yaralanmıştı.

        Zanlılardan olayda yaralanan ve tedavisi tamamlanan Serkan K. (35) ile diğer şüpheliler Seyit Y. (39), Çağlar G. (34) Gökhan A. (34), Erdinç S. (41) ve Ali E. (33) tutuklanmış, Ömer D. (34) ve Abdülmümin A. (47) ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

        Olayın ardından kaçan mekanın ortağı ve işletmecisi şüpheli Kemal D'nin yakalanması için de çalışma başlatılmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler