Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TOKAT (AA) - Tokat'ın Zile ilçesinde, Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen proje kapsamında ilçeye uzak köylerde yaşayan kız öğrencilere kuaför hizmeti sunuluyor.

        İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçeye uzak ve kuaföre gidemeyen kız öğrenciler için okullara bayan kuaförü götürdüklerini söyledi.

        Erkek öğrenciler için bir süre önce benzer hizmeti sunduklarını belirten Küçükali, "Şimdi de kız öğrencilerimizin saç bakımlarını yaptırmak için bayan kuaförleri okullarımıza götürüyoruz. Bu kapsamda ilçemize bağlı Evrenköy'de bulunan ortaokulda okuyan kız öğrencilerimizin saç bakımını yaptırdık. Bazı kız öğrencilerimiz ilk defa bayan kuaförle tanıştı. Öğrencilerimiz çok mutlu oldu. Öğrencilerimizin gözlerindeki mutluluk her şeye değer." ifadelerini kullandı.

        Çocuklara kuaför hizmeti veren Ceylan Satılmış da öğrencilerin çoğunun saç kesimlerinin ailelerince yapıldığını anlatarak, "Onları düzeltiyoruz. Çocuklar mutlu oldu, bizler de mutlu olduk." dedi.

        Okulun 6'ncı sınıf öğrencilerden Melike Altuntaş ise ilk defa saçlarını kuaförün yaptığını dile getirerek, saçlarına fön çektirdiğini ve çok mutlu olduğunu dile getirdi.

        Daha önce saçıyla annesinin ilgilendiğini aktaran Altuntaş, "Kuaförün okula geleceğini duyunca ben de annem de sevindik. Hayatımda ilk defa kuaföre geldim." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler