Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAKARYA (AA) - Sakarya'da düğün konvoyunda rastgele havaya ateş açtığı tespit edilen 3 kişi yakalandı.

        Alınan bilgiye göre, ulusal bir televizyon kanalında, düğün öncesi gelin alma sırasında 3 kişinin havaya ateş ettiği görüntülerin yayınlanmasının ardından çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, görüntülerden şahısları tespit etti.

        Ekipler, yaptıkları operasyonda İ.A, E.T.Y. ve M.E.Y'yi gözaltına aldı. Operasyonda bir pompalı tüfekle iki kurusıkı tabancanın yanı sıra bu silahlara ait kovanlar ele geçirildi.

        Emniyetteki sorguları tamamlanan şüphelilerden M.E.Y. serbest bırakıldı, diğer şüpheliler İ.A. ve E.T.Y. adliyeye sevk edildi.

        Şüphelilerin savcılıktaki işlemleri sürüyor.

        Bu arada, çevredeki bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntüler, gelin evine gelen konvoydaki bazı kişilerin tüfek ve tabancalarla havaya ateş açmaları ve daha sonra bu silahları aracın bagajına bırakmaları yer alıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler