Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ERZURUM (AA) - Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri, yaklaşan "Anneler Günü" dolayısıyla Erzurum E Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumundaki kadın mahkumları ziyaret etti.

        Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Yadigar Nesrin Şerbetçioğlu ve beraberindeki meclis üyeleri, Erzurum E Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumundaki kadın mahkumları ziyaret etmek için cezaevine gitti.

        Şerbetçioğlu ve beraberindekiler, 13 Mayıs Anneler Günü'nün yaklaşması sebebiyle yaptıkları ziyarette, sohbet ettikleri kadın mahkumlara çeşitli hediyeler verdi.

        Açıklamada görüşlerine yer verilen Şerbetçioğlu, şunları kaydetti:

        "Ziyaretimiz cezaevi idaresi ve mahkumlarca büyük sevinçle karşılandı. Yaklaşan Anneler Günü dolayısıyla bu ziyareti gerçekleştirdik. Ziyarette çocuğu olan kadın mahkumlara çocuk eşyası ile ihtiyaçlarını karşılamaları için çeşitli malzeme ve hediyeler takdim ettik. Kadın mahkumların dertlerini paylaşıp bir nebze de olsa onları mutlu etmek için cezaevindeydik. Kadın mahkumlar, ziyaretten dolayı meclis üyelerimize teşekkür etti."

        Şerbetçioğlu, Büyükşehir Belediyesi Hayır Çarşısı tarafından hazırlanan ayakkabı, eşofman takımı ve ihtiyaç malzemelerini kadın mahkumlara teslim ettiklerini ifade ederek, desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer'e teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler