Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya'da düzenlenen Turkish Airlines Challenge Tour Pro-Am Golf Turnuvası sona erdi.

        Serik ilçesi Belek Turizm Merkezi'ndeki Gloria Golf Kulübünde gerçekleştirilen organizasyonda 24 takımdan 24'ü profesyonel 96 oyuncu mücadele etti.

        Organizasyonda birinciliği Oscar Lengden, Recep Turan, Ayhan Karaağaç ve Deniz Çuha'dan oluşan Taurus Golf Kulübü elde etti. Bernd Ritthammer, Mehmet Aygün, Nevzat Habalı ve Yavuz Küçük'ün mücadele ettiği Titanic Golf Kulübü ikinci, Oscar Stark, Kani Özsoy, Mehmet Kılavuz ve Yücel Türkay'dan oluşan Ankara Golf Kulübü ise üçüncü oldu.

        Dereceye giren takımlara ödülleri, Türk Hava Yolları Turnuva Direktörü Neill Briggs, Türk Hava Yolları Temsilcisi Melda Tekin, Türkiye Golf Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Alper Alp ve eski İngiliz futbolcu David Platt tarafından verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler