Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İSTANBUL (AA) - Anadolu Ajansının (AA) Global İletişim Ortağı olduğu 6. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongre ve Fuarı'nda (ICSG 2018) ödüle değer bulunan bildirilerilerin sahiplerine sertikaları verildi.

        Kongre Seçici Kurulu tarafından yapılan değerlendirme sonrasında 143 bildiri başvurusu ve 43 sunum arasından en çok oyu alanlar sertifikalarını, Anadolu Ajansı (AA) Bilgi ve İletişim Teknolojileri Direktörü Yakup Şıvka'nın elinden aldı.

        ICSG 2018 en iyi bildiri ödüllerinde en çok oyu alarak birinciliğe Mustafa Alparslan Zehir'in çalışması değer bulundu. Güneş Becerik'in bildirisi ikinciliği alırken, üçüncülük ise Ferhat Uçar ve Mehmet Ali Sönmez'in çalışmaları arasında paylaştırıldı.

        Sertifika almaya hak kazanan katılımcıların bildirileri, dünyadaki en prestijli akademik kuruluşlardan biri olan IEEE Xplore Digital Library'de yayımlanacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler