Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Demirci'de yaban hayat unutulmadı

        (Fotoğraflı)

        Kamil Akyol

        MANİSA (İHA) - Manisa'nın Demirci ilçesinde kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta güçlük çeken yaban hayvanları için doğaya yiyecek bırakıldı.

        Manisa'nın Demirci ilçesinde geçtiğimiz gün yağan kar yaban hayatını da olumsuz etkiledi. Demirci'de kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta güçlük çeken hayvanlar da unutulmadı. Yaban hayvanları için Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci Koordinatörlüğü tarafından esnaflardan ve lokantalardan temin edilen ekmek, kemik, simit, atık hayvansal yağlar, kuşlar için de buğday atık yemekler doğaya bırakıldı. Yaban hayatının önemli olduğuna vurgu yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci Koordinatörü Kazım Aysan, "Kış dönemlerinde, yabani ortamlarda hayatını sürdüren hayvanlar için yem takviyesi yapıyoruz. Bayat ekmek ve yemleri doğadaki ağaç dipleri ve taş oyuklarına özenle bırakıp onlara bir şekilde destek sağlamaya çalışıyoruz" dedi.

        (KA-AY-Y)

        22.11.2017 15:40:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler