Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Köşker ödüllü fabrikaları ziyaret ediyor

        (Fotoğraflı)

        Murat Kanber

        KOCAELİ (İHA) - Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği tarafından "Çevreci Tesis" ödülüne layık görülen fabrikaları ziyaret etti.

        Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği tarafından "Çevreci Tesis" ödülüne layık görülen iki firmanın Gebze'de bulunan tesislerini ziyaret etti. Başkan Köşker, fabrika yetkililerini çevreye olan duyarlıklıları ve Türkiye Sağlıklı Kentler birliğinden aldıkları "Çevreci Tesis" ödülünden ötürü tebrik etti. Başkan Köşker'e fabrika ziyaretleri sırasında Belediye Başkan Yardımcısı Nilay Ayran eşlik etti.

        Fabrikaların üretim ve depolama alanlarını gezen Başkan Köşker, yetkililerden üretim hakkında bilgi aldı. Öğle yemeğini fabrika çalışanları ile birlikte yiyen Başkan Köşker, burada işçilerle sohbet etti.

        (MK-RFK-Y)

        22.11.2017 16:21:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler