Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Uşak Üniversitesi öğrenci toplulukları stant açtı

        (Fotoğraflı)

        Ertunç Öztürk

        UŞAK (İHA) - Uşak Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı olan Öğrenci Toplulukları tanıtım ve üye kaydı için toplu stant açma etkinliği gerçekleştirdi.

        Mustafa Kemal Paşa Amfisi Fuaye Alanında düzenlenen etkinliğe Rektör Vekili Prof. Dr. Sayın Dalkıran, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Saim Savaş ile Prof. Dr. Ali Yılmaz, Genel Sekreter Vekili Kenan Gökçe katıldı. Rektör Vekili Dalkıran, 78 kültür topluluğu ve 13 spor topluluğunun stantlarını gezerek öğrencilerle sohbet etti.

        Öğrencilerin ders dışı zamanlarını değerlendirebilmeleri, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlere katılabilmeleri için kurulmuş olan topluluk standları yoğun ilgi görerek renkli görüntülere sahne oldu.

        Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen "Öğrenci Topluluklarının Tanıtımı ve Üye Kayıt Etkinliği" 24 Kasım 2017 Cuma gününe kadar sürecek.

        (EÖ-MB-Y)

        22.11.2017 17:01:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Uşak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Uşak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler