Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kulak burun boğaz uzmanı göreve başladı

        (Fotoğraflı)

        Kürşat Aktaş

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesi Devlet Hastanesinde Kulak Burun Boğaz Uzmanı Dr. Adem Baltacı görevine başladı.

        Dr. Adem Baltacı İlk, orta ve lise öğrenimini Gaziantep'te tamamladı. 2012 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olduktan sonra mecburi hizmetine Gaziantep Şehit Kamil ilçesi Şehit Kamil Devlet Hastanesi'nde devam etti.2012 yılında Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz bölümünde asistanlık eğitimine başladı. 2017 yılında Kulak Burun Boğaz Uzmanı olarak Gölbaşı Devlet Hastanesinde çalışmaya başladı.

        Gölbaşı Devlet Hastanesi Başhekim Dr. Selim Kuşağlı yaptığı açıklamada, "Hastanemizde eksik olan Kulak Burun Boğaz uzmanımızın dün itibari ile göreve başladı. Dr. Adem Baltacı'ya görevinde başarılarının devamını diliyoruz" diye konuştu.

        (KA-SD-Y)

        22.11.2017 17:58:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler