Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Atabay'ın Öğretmenler Günü mesajı

        (Fotoğraflı)

        AYDIN (İHA) - Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

        Başkan Atabay, masajında; "Özgürlük, bağımsızlık, laiklik, cumhuriyet ve demokrasinin önemini kavramış kuşaklar yetiştiren değerli öğretmenlerimiz, geleceğimizin teminatı çocuklarımız için zor şartlarda dahi, ülkemizin her köşesinde, fedakarca çaba göstermiş, vatanımızı çağdaş medeniyet seviyesine çıkarmak için hiçbir özveriden kaçınmamışlardır

        Başta Başöğretmenimiz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere yavrularımızın her türlü bilgi ve beceriyi edinmelerinde, ülkesine ve milletine hizmet aşkıyla dolu beyinler yetiştirilmesinde, fedakarca çalışan öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

        (MB-Y)

        23.11.2017 00:27:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler