Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eğitim sistemi Yenimahalle'de konuşulacak

        ANKARA (İHA) - "Dünyanın 1001 Hali" programının yapımcısı Emin Çapa, "Eğitimde Neler Oluyor?" adlı panel ile Yenimahallelilerle buluşacak.

        Yenimahalle Belediyesi ve Toplumsal Ekonomik Siyasal Araştırmalar Vakfı (TESAV) işbirliğinde Batıkent Meydan AVM Tiyatro Salonu'nda 25 Kasım Cumartesi günü saat 14.00'de düzenlenecek olan panelde eğitim hakkında tüm sorunlar ve öneriler masaya yatırılacak. Eğitimci, CHP 16'ıncı ve 22'inci dönem Denizli Milletvekili Mustafa Gazalcı ve Hukukta Sol Tavır Derneği Başkanı Ali Rıza Aydın'ın da konuşmacı olarak katılacağı panelin moderatörlüğünü ise TESAV Vakfı Başkan Vekili Perihan Sarı yapacak. Tüm vatandaşlara açık olan panelde eğitimde yaşananlar tüm boyutlarıyla ele alınacak ve Türkiye'deki eğitim sistemi ile diğer ülkelerde uygulanan eğitim sistemi karşılaştırılacak. Ayrıca konuşmacılar, eğitimde dayatılan uygulamalara karşı verilecek mücadele yöntemlerini ve hukuk yollarını da gündeme getirecek.

        (BC-Y)

        23.11.2017 09:33:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler