Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çavdarhisar'a ziyaretçi akını

        (Fotoğraflı)

        Yunus Daşdemir

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Çavdahisar ilçesi, binlerce yıllık tarihi kalıntılarıyla son dönemde ziyaretçi akınına uğruyor.

        Her geçen gün artan ilgiden memnun olduklarını belirten Belediye Başkanı Halil Başer, ''Simav Meslek Yüksekokulu Öğrencileri, Tavşanlı Anadolu Lisesi Öğrencileri, Dumlupınar Üniversitemizin çeşitli bölümlerinden öğrencilerimiz, ayrıca yurdumuzun dört bir yanından turlarla ziyaretçilerimiz geliyor. Elimizden geldiğince binlerce yıllık bu tarihi değerlerimizi anlatmaya, tanıtmaya ve gelen misafirlerimizi ağırlamaya çalışıyoruz. Medeniyetler kenti Çavdarhisar ilçemiz inşallah yapılacak yeni turizm yatırımlarıyla dahada gelişecek ve Kütahya'nın incisi olacaktır. Kazı çalışmaları devam etmekte. Elimizde böylesine büyük bir tarih var. Bizler bu tarihi güzelliklerin, ilçe ekonomisine ciddi anlamda getiri sağlaması için gerekli projeleri takip ediyoruz'' diye konuştu.(YD-EFE)

        23.11.2017 11:01:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler