Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bandırmaspor, Konya Selçuklu maçına hazır

        (Fotoğraflı)

        İbrahim Aldemir

        BALIKESİR (İHA) - Geçen hafta sahsında Ottocool Karagümrük takımını 4-1 yenerek moral bulan TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Bandırmaspor, pazar günü oynayacağı Konya Anadolu Selçukspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

        Konya deplasmanında üç puanı hedeflediklerini ifade eden Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, "Geçen hafta oynadıkları iyi futbol ve sonuç için futbolcularımı kutluyorum. Ancak önemli olan bu iyi futbolu istikrarlı bir şekilde devam ettirmektir. İlk yarının kalan 4 maçında aynı futbolu oynayarak ilk yarıyı istediğimiz yerde bitirmeliyiz. Bilindiği gibi kadromuzda eksikliklerimiz var. İdmanlarda 11'e 11 taktik çalışmalarını yapamıyoruz. Devre arasında yapacağımız transferler ile eksikliğimizi tamamlayarak daha güçlü bir takımla hedefe ulaşacağız. Fatih sakatlıktan döndü. Adem ve Emre de birkaç hafta sonra aramızda olacaklar. Bahri de cezasını tamamladı. Berkay'ın ise daha 1 hafta cezası var" dedi.

        Bu hafta oynayacakları Konya Anadolu Selçukluspor'un genç ve mücadeleci bir takım olduğunu belirten Mustafa Uğur, "Rakibimiz çok koşan ve sert bir takım. Ancak hedefe yürümek istiyorsak deplasmanlarda da iyi sonuçlar almak zorundayız. Konya'da 3 puan alacağımıza inanıyorum" dedi.

        (MŞ)

        23.11.2017 14:06:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler