Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Basın Müdürü Sekman'a son görev

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Temizyürek

        KIRIKKALE (IHA) - Geçirdiği ameliyatta hayatını kaybeden Kırıkkale Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Murat Sekman, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

        Kırıkkale'nin ilk özel radyosunun kurucusu ve Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü (47) hastalığı sebebiyle girdiği ameliyatta hayatını kaybetti. Sekman için belediye önünde veda töreni ve Merkez Nur Cami'de cenaze töreni düzenlendi. Tören sırasında konuşan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, yakın çalıştığı mesai arkadaşını kaybetmenin kendisini derinden etkilediğini ifade etti. Tören sonrası Sekman, Yenimahalle Mezarlığı'ndaki aile kabristanına defnedildi.

        Cenaze törenine Kırıkkale Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan, Vali Yardımcısı Osman Akbaş, Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, Kırıkkale AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen ve Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur da katıldı.

        (MT-SLH-Y)

        23.11.2017 14:18:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler