Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Toprak'tan Öğretmenler Günü mesajı

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Türkoğlu

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Kahta ilçe Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

        Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, mesajında çocukların ve gençlerin iyi birer insan olarak yetiştiren ve geleceğe hazırlanmasını sağlayan öğretmenler, aynı zamanda ülkenin geleceğine de yön verdiğini vurgulayarak, "Ülkemizin güvencesi olan çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştiren, en zor koşullarda dahi, ülkesinin her bir köşesine ulaşarak yol gösteren, bir şeyler daha öğretebilmek için fedakarlıkların en büyüğünü sergileyen, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyen öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Kültür ve medeniyet coğrafyamızda bugün yaşanan sıkıntıların da yine eğitimle aşılacağı ve öncü ve örnek bir neslin onların omuzlarında yükseleceğinin bilinciyle, ebediyete intikal etmiş bütün öğretmenlerimize Yüce Allah'tan rahmet, emekli ve görevleri başında olan öğretmenlerimize de sağlıklı ve uzun ömür diliyorum" ifadelerini kullandı.

        (HT-SD-Y)

        23.11.2017 14:27:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler