Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Odunpazarı'ndan kadınlar için aşçılık kursu açtı

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Odunpazarı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı 11 halk merkezinde kadınların sosyal hayata katılması ve ev ekonomilerine katkı sunmaları için açtığı kurslara devam ediyor.

        Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, "Kadınları ve Çocukları ile Mutlu Bir Odunpazarı" için çalışmalarına devam ediyor. Odunpazarı Belediyesi'nin kadınlar için açtığı kurslardan biri de 'Aşçılık' kursu. 75. Yıl mahallesinde bulunan Selami Vardar Halk Merkezi'nde verilen Aşçılık Kursu haftada iki kez salı ve çarşamba günleri yapılıyor. Aşçılık Kursu, 09.00-14.00 saatleri arasında gerçekleştiriliyor. Uzman aşçılar tarafından verilen aşçılık kursunda, öncelikle mutfak terimleri, profesyonel malzemeler, pişirme yöntemleri, doğrama tekniklerini gibi temel bilgiler öğretiliyor. Kursiyerler daha sonra sıcak ve soğuk salatalar, farklı makarna çeşitleri, pizza, tavuk, et ve balık yemeklerine kadar pek çok özel tarifin sırlarını keşfediyor.

        Aşçılık kursu kursiyerlerinin çalışmalarını incelemek ve kursiyerlerle tanışmak için Selami Vardar Halk Merkezine giden Odunpazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Figen Engin, kursiyerle bir süre sohbet ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

        23.11.2017 15:14:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler