Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bozüyük Engelliler Derneği Başkanı İsmail Çelik'ten çağrı

        - "'Engelliler için tekerlekli sandalye alacağız' söylemlerine itibar etmeyiniz"

        (Fotoğraflı)

        İsmet Cep

        BİLECİK (İHA) - Bilecik'in Bozüyük ilçesindeki Engelliler Derneği Başkanı İsmail Çelik, ilçe genelinde derneğin ismi kullanılarak çeşitli duygu sömürüleriyle yardım toplanılmaya çalışıldığını belirterek bunlara itibar edilmemesi gerektiğini söyledi.

        Dernek Başkanı İsmail Çelik, dernek olarak böyle bir çalışmalarının olmadığını ve vatandaşların bu gibi yaklaşımlara itibar etmemelerini istedi. Çelik, "Son günlerde ilçemize dışarıdan gelerek esnafları ve evleri kapı kapı dolaşarak 'engelliler için tekerlekli sandalye alacağız' söylemleriyle dergi, boyama kitapları gibi ürünler satılmaya çalışılmaktadır. Bu işlemin inandırıcı olması için ise bazen derneğimizin de adını kullanan bu gibi kişilere itibar edilmemesini rica ederim. Bu gibi durumlarda bilinçli davranmak gerekir. Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneğimizin böyle faaliyetleri yoktur. Duyarlı halkımıza önemle duyurulur" dedi.

        (İC-Y)

        23.11.2017 15:27:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler