Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fidancılara pazar araştırması semineri

        (Fotoğraflı)

        İbrahim Aldemir

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Bandırma Ticaret Odası fidan üretimi ve ihracatı yapan ile ihracat yapmayı hedefleyen üyelerine yönelik pazar araştırması ve ihracat bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

        Bandırma'da düzenlenen seminerde katılımcılar, dünyanın önde gelen dış ticaret verilerini tutan web siteleri ve uluslararası dış ticaret kuruluşlarının web siteleri üzerinden karşılaştırmalı veriler ışığında yaptıkları hedef pazar arayışı sayesinde hangi pazarlara giriş yapıp hangilerinden sakınmaları gerektiğini etkileşimli bir şekilde öğrenme fırsatı buldu. Toplantının ikinci bölümünde ise BTO 9. Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Gümrük Müşaviri Bülent Arslan tarafından fidan ihracatında dikkat edilmesi gereken hususlar, gümrük işlemleri ve karşılaşılan sorunlar konusunda bilgilendirme yapıldı. Katılımcıların sorularının yanıtlanmasının ardından toplantı sona erdi.

        (İA-

        23.11.2017 15:32:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler