Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ömer Döngeloğlu Gebzelilerle buluştu

        Uğur Konuk

        KOCAELİ (İHA) - Gebze Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Ömer Döngeloğlu "Hoş Geldin Ya Rasulallah S.A.V" konulu sohbet programı ile Gebzeliler ile bir araya geldi.

        15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında bulunan kültür merkezi salonunda gerçekleşen programda Döngeloğlu Gebzelilere, Peygamber Efendimizin hayatında bilinmeyenleri anlattı. İslamiyet'i yaymak adına Peygamberimizin yaptığı savaşlardan bahseden Döngeloğlu, "Kafirlerin sayıları ne kadar çok olursa olsun, ne kadar fazla silaha sahip olurlarsa olsunlar, Allah her zaman onun yanındaydı ve yardım ediyordu" ifadelerini kullandı.

        Gebze Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri 24 Kasım Cuma günü GESMEK TSM Korosunun öğretmenler gününe özel vereceği konser ile devam edecek.

        (UK-GY-Y)

        23.11.2017 15:44:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler