Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Palancıoğlu Öğretmenler Günü'nü kutladı

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu Öğretmenler Günü dolayısıyla Kadın Kültür Merkezinde çalışan öğretmenler ile bir araya gelerek tüm öğretmenlerin gününü kutladı.

        "Öğretmenler bizim başımızın tacı" diyen Başkan Mustafa Palancıoğlu, "24 Kasım Öğretmenler Günü'nde tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü tebrik ediyorum. Eğitim sistemi ve öğretmenlerimiz ne kadar başarılı olursa bu ülke çok daha farklı çok daha güzel yerlere gelecektir. Biz de Talas Belediyesi olarak Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi ile ve diğer üniversitelerimizle el ele kol kola güzel bir hizmet vermeye çalışıyoruz. Eğitimde verilen hizmetin en büyük destekçisi öğretmenlerimize de ben bu vesileyle teşekkür ediyorum. Kendilerini tebrik ediyorum. Nice 24 Kasımlar'da bir arada olmayı diliyorum" şeklinde konuştu.

        (SK)

        23.11.2017 17:05:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler