Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Tuna'dan personele ziyaret

        - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Büyükşehir Belediye Ana Hizmet Binası'nın tüm katlarını tek tek dolaşarak çalışanların taleplerini dinledi

        (Fotoğraflı)

        ANKARA (İHA) - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, 23 katlı Büyükşehir Belediye Binası'ndaki daire başkanlığı ve şube müdürlüklerini dolaşarak, çalışanların taleplerini dinleyip, herkesten özverili çalışma isteğinde bulundu.

        Başkan Tuna, belediye binasındaki katları tek tek dolaşarak, kendisini karşılayan personele, "Dürüst, şeffaf ve adil yönetim çerçevesinde hep birlikte hizmet için buradayız" dedi. Çalışanların sorularını da cevaplandıran Başkan Tuna, "Kimseye farklı muamele yok, zulüm de yok. Herkesin torpili yaptığı iştir" diyerek tüm çalışanlardan kendilerine verilen görevleri en iyi şekilde yapmalarını istedi.

        Personelin çiçeklerle karşıladığı Başkan Tuna, çalışanlar arasında herhangi bir ayrım yapılmayacağını ifade ederek, araya "torpil" sokmaya çalışanları da not ettiğini söyledi. "Torpiller bizde ters teper. Araya torpil koymaya çalışan personelin üstünü çizerim" diyen Tuna, "Farklı muameleye uğrayan herkes direkt bana ulaşsın ve şikayetini dile getirsin, kapım açık" diye konuştu.

        (BC-CC-Y)

        24.11.2017 10:54:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler