Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türk Eğitim-Sen Çan Temsilciliğinden geleneksel pilav

        (Fotoğraflı)

        Sevdanur Şahin

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale'nin Çan ilçesinde, Türk Eğitim-Sen tarafından sendika üyelerine pilav ikram edildi.

        Türk Eğitim-Sen Çan Temsilciliği, üyeler arasında birlik ve beraberliği pekiştirmek, ve 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla ilçenin Karşıyaka mahallesinde bulunan sendika lokalinde pilav ikramında bulundu.

        Türk Eğitim- Sen Çan İlçe Başkanı Ahmet Meydan, " Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz pilav günümüzü yılın değişik zamanlarında üyelerimiz arasında gerçekleştiriyoruz. Bu etkinliğimizi de 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle öğretmenlerimizle bir arada olmak için gerçekleştirdik. Pilavımıza Katılımı sağlayan Okul Müdürlerimize öğretmenlerimize,Karşıyaka Mahallesi halkına İlçemizde faaliyet gösteren spor kulübü başkanları esnafımıza emeği geçen ve katılan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

        (MY)

        24.11.2017 11:09:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler