Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Urartu Göz, ücretsiz tarama yapacak

        (Fotoğraflı)

        Atilla İdiz

        VAN (İHA) - Van Urartu Göz tarafından ücretsiz göz taraması yapılacağı belirtildi.

        Van'da yıllardır bölge halkına hizmet sunan Urartu Göz, yarın Van AVM'de ücretsiz göz taraması yapacak. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Urartu Göz Başhekimi Operatör Dr. Baran Bari İlhan, Van ve bölge halkına hizmetin en iyisini sunabilmek adına yıllardır çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirterek, "Bölgeye yıllardır hizmet veren merkezimiz, bu hizmetlerine bir yenisini ekleyerek cumartesi günü Van AVM'de stant açıp, vatandaşlara ücretsiz göz taraması yapacak. Saat 10.00 ila 22.00 arasında kurulacak olan standımızda, uzmanlarımız tarafından göz hastalıkları ve tedavileri ile merkezimizde yapılan işlemler konusunda vatandaşlara bilgilendirilmelerde bulunulacak. Amacımız göz sağlığı konusunda bölge halkını bilinçlendirmektir. Ben bu kapsamda tüm halkımızı standımıza bekliyorum" dedi.

        Urartu Göz Müdürü Umut Kıylık ise, amaçlarının merkez olarak hizmeti vatandaşların ayağına götürmek olduğunu dile getirerek, bu tür etkinliklerin bundan sonra da devam edeceğini söyledi.

        (MSA-Y)

        24.11.2017 11:10:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler