Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        15. klimalı durak Akpınar Mahallesi'ndeki yerini aldı

        (Fotoğraflı)

        Fatma Savaş İnal

        BİLECİK (İHA) - Bozüyük Belediyesi tarafından ilçenin çeşitli noktalarına yerleştirilen klimalı durakların 15.'si Akpınar Mahallesi'ndeki yerini aldı.

        Vatandaşların yaz ve kış şartlarından etkilenmemeleri için yapılan çalışmalar kapsamında Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'nın talimatı ile Akpınar Mahallesi'ne yerleştirilen klimalı durak, mahalle sakinleri tarafından büyük bir memnuniyet ile karşılandı. Montaj çalışması süresince mahallede bulunan Başkan Yardımcısı Rasim Keskin ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi Veysel Kılıç vatandaşlar ile sohbet etti.

        Özellikle şehir merkezine gitmek için dolmuş bekleyen vatandaşların sevinçle karşıladığı klimalı durak çalışması için mahalle sakinleri Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'ya teşekkür ettiler.

        (FSİ-Y)

        24.11.2017 11:25:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler