Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Sonel'in jesti, çocuklardan büyük ilgi görüyor

        (Fotoğraflı)

        Sezai Akın

        TUNCELİ (İHA) - Tunceli'de Vali Tuncay Sonel'in girişimleriyle sahnelenmeye başlayan sirk ve müzikal çocuklardan büyük ilgi görüyor.

        Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel'in çocuklara hediye ettiği, il merkezi ve 7 ilçesinde gösterilecek olan 'Uluslararası Madagaskar Sirki' ilk olarak Mazgirt ilçesinde başlayıp sırasıyla Pertek, Çemişgezek ve Hozat ilçelerinde devam etti. Gittiği tüm ilçelerde olduğu gibi Çemişgezek'te de büyük ilgi gören sirk ve müzikal etkinliği bugün Pulümür, yarın Nazımiye, sonraki gün kent merkezinde gösterilmesinin ardından Ovacık ilçesinde sahnelenmesiyle tamamlanacak.

        Büyük ilgi gören etkinlikte Vali Sonel'in talimatıyla çocuklara patlamış mısır ikram edilip, balon hediye edildi. Sirk ile müzikali izleyen çocuklar büyük mutluluk yaşadıklarını aktardı.

        (SA-HİV-Y)

        24.11.2017 11:37:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tunceli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tunceli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler