Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türk Telekom'dan küçükçekmeceli kadınlara teknoloji eğitimi

        - Türk Telekom gezici eğitim tırı Küçükçekmece'de

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Türk Telekom'un "Şimdi Senin Zamanın" sloganıyla kadınlara yönelik başlattığı teknoloji seferberliği devam ediyor. Bu kapsamda teknoloji sınıfı olarak tasarlanan Türk Telekom Gezici Eğitim Tırı'nda kadınlara yönelik "teknoloji eğitimleri" düzenleniyor.

        Türkiye'de teknoloji seferberliği başlatan Türk Telekom'un Gezici Eğitim Tırı'nın bu kez durağı Halkalı 15 Temmuz Şeref Meydanı oldu. Küçükçekmeceli kadınların büyük ilgisiyle gerçekleşen eğitime, Küçükçekmece Belediyesi'nin kadın personelleri de katıldı.

        Katılımcılara sertifika ve hediyeler verildi

        Eğitimlerde Kurumsal Yetkili Yeliz Vural Keskin ve Sipariş Yetkilisi Sümeyye Dönmez, katılımcılara internet kullanımı, sosyal medya ve e- devlet platformlarının kullanımı hakkında bilgiler verdi. Ayrıca, Skype ve Google Maps gibi farklı keşif ve iletişim uygulamalarının nasıl kullanılacağı da katılımcılarla paylaşıldı.

        Katılımcılara eğitim sonunda sertifikaları ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

        (HB-ÖK-Y)

        24.11.2017 12:48:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler