Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Doğan'dan Öğretmenler Günü ziyaretleri

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle, Eskişehir Devlet Hastanesi'nde tedavi gören çocuklara eğitim veren iki öğretmeni ziyaret etti. Doğan ayrıca trafik kazası geçiren Mareşal Fevzi Çakmak Okulu öğretmeni Yakup Koçak'ı da ziyaret ederek gününü kutladı.

        Uzun yıllardır Eskişehir Devlet Hastanesi'nde tedavi gören çocuklara eğitim veren sınıf öğretmenleri Hülya Bayrak ve Celal Kaya'yı ziyaret eden Volkan Doğan, her iki öğretmeni de yaptıkları örnek hizmetten dolayı kutladı. Eğitimin asla aksamaması gerektiğini belirten sınıf öğretmenleri Hülya Bayrak ve Celal Kaya, "12 yılı aşkın süredir Devlet Hastanesi çocuk bölümünde tedavi gören çocuklarımıza eğitim veriyoruz. Sağlık sebeplerinden dolayı okullarından uzak kalan çocuklarımızın eğitimlerini aksatmamaları için bu görevi yapıyoruz. Doğan'a bizi 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde yalnız bırakmadığı için teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

        Bu arada Mareşal Fevzi Çakmak Okulunda öğretmenlik yapan ve bir trafik kazası sonucu hastanede yatan öğretmen Yakup Koçak'a geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Volkan Doğan, sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Yakup Koçak'a geçmiş olsun dileklerini sunan Doğan, en kısa sürede iyileşeceğine inandığını belirtti. Doğan'ın ziyaretinin kendisini çok memnun ettiğini belirten Koçak, kendisine gösterilen ilgiden dolayı memnun olduğunu söyledi.

        Volkan Doğan daha sonra hastanede tedavi gören Eskişehirli hemşerilerini de ziyaret etti. Hastaların bir an önce sağlığına kavuşmasını dileyen Doğan, bir isteklerinin olup olmadığını sordu.

        (İHA-Y)

        24.11.2017 14:11:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler