Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Velilerden ögretmenlere pasta ve kek

        (Fotoğraflı)

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Şaphane ilçesinde velileri, Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla okul öğretmenlerine, öğretmenler günü sürprizi yaptı.

        Şaphane İlkokulu velileri tarafından Öğretmenler Günü nedeniyle pastalı kutlama düzenlendi. Öğrenci velilerinin bir araya gelerek okul Müdürü Mustafa Dertli ve öğretmenleri ziyaret etmeleri ve imece usulü yaptıkları pastaları, kekleri öğretmenlere ikram etmeleri duygusal anlar yaşanmasına neden oldu.

        Okul Müdürü Mustafa Dertli, yaptığı açıklamada, ''Biz bir aileyiz. Velilerimizin evlerinde yapıp geldiği pastaları,kekleri böyle bir günde buraya getirip bizimle birlik beraberlik içinde olmaları çok sevindirici. Kendilerine teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içinde daha başarılı bir Şaphane İlkokulu için çalışmaya devam edeceğiz''diye konuştu.(YD-EFE)

        24.11.2017 14:34:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler