Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaldırım ve refüjler ağaçlandırılıyor

        (Fotoğraflı)

        Melih Yiğit

        ŞIRNAK (İHA) - Yol, kaldırım ve refüj çalışmalarının tamamlandığı caddelerde yeşillendirme çalışmalarına başlayan Şırnak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Gaffar Okan, Uludere ve Cizre Caddelerini ağaçlandırarak peyzaj çalışmasını tamamladı.

        Kısa süre önce başlanıp bitirilen, yepyeni görünüme kavuşan, yol, kaldırım ve araç park yerleri ile halkın hizmetine sunulan Gaffar Okan, Uludere ve Cizre Caddeleri, şimdide alt yapıdaki çalışmaları tamamlanan orta refüjde peyzaj çalışmalarına başlandı. Tamamlanan yol ve kaldırımların düzenlenmesi ve yeşillendirilmesi kapsamında yüzlerce ağaç ve fidan dikimi yapılan caddelerimiz, peyzaj ve yeşillendirme çalışmasının tamamlanması ile birlikte yeni bir görünüme kavuştu.

        'MY-AKK-Y)

        24.11.2017 15:45:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler