Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat:

        - "Gelişen toplumların yolunu öğretmenler aydınlatır"

        (Fotoğraflı)

        MALATYA (İHA) - Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Yeşilyurt'taki eğitim kurumlarını ziyaret ederek, öğretmenlerin özel ve anlamlı günlerini kutladı. Burada konuşan Polat, Türkiye'nin geleceğinin iyi eğitim veren öğretmenlerin elinde olduğunu söyleyerek, "Gelişen toplumların yolunu öğretmenler aydınlatır, öğretmenlik fedakarlık gerektiren kutsal bir meslektir" dedi.

        Her yıl 24 Kasım'da kutlanan Öğretmenler Günü nedeniyle ilçe genelindeki okullarda görev yapan öğretmenlere özel hediyeler ulaştıran Yeşilyurt Belediyesi, bu yılda üzerlerinde isimleri yazılı ajandaları öğretmenlere hediye etti.

        Öğretmenler Günü nedeniyle gün boyunca ilçedeki okulları ziyaret eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, öğretmenlere ajandaların yanı sıra karanfil hediye ederek 24 Kasım Öğretmenler Günlerini tebrik etti.

        Öğretmenlerde her yıl olduğu gibi bu yılda kendilerini unutmayarak özel hediyeler takdim eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'a hem ziyareti hem de hediyelerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, teşekkürlerini sundular.

        Okul ziyaretleri sırasında öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Polat, okul idarecileri, öğretmen, veliler ve öğrencilerin istek ve taleplerini dinledi.

        Öğretmenliğin fedakarlık gerektiren kutsal bir meslek olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Polat, "Geleceğimizin mimarları olan öğretmenlerimiz her türlü özeni ve saygıyı hak eden en değerli varlıklarımızdır. Ülkemizi aydınlık bir geleceğe taşımak için özveriyle, büyük emeklerle çocuklarımızı bilgiyle donatan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Çocukları sevgisiyle, şefkatiyle kucaklayan, eğitimle, bilgiyle çocukların önünü aydınlatan, her birinin geleceğinde bir meşale yakan değerli öğretmenlerimizin üzerimizdeki hakkını anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalır. Dünyada gelişen ve ilerleyen toplumların yolunu öğretmenlerin aydınlattığını görmekteyiz. Ülkemizin dört bir yanında fedakarca çalışarak bu ulvi görevi hakkı ile yerine getiren bütün öğretmenlerinizin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum" diye konuştu.

        Bir toplumun gelişmesinde en önemli noktanın eğitim olduğunu sözlerine ekleyen Polat, "Çocuklarımızı iyi birer birey olarak yetiştirmek için emek sarf eden saygıdeğer öğretmenlerin bizdeki yeri her zaman özel olmuştur. Bir toplumun gelişmesi için en önemli nokta eğitimdir. Bizler ilk emri 'Oku' olan bir dinin mensupları, 'Beşikten Mezara Kadar İlim ' diye buyuran bir Peygamber'in ümmetleri olarak eğitim anlayışımızı sürekli canlı ve diri tutmalıyız, okumaktan uzaklaşmamalıyız. Bizlere bu eğitimleri vermek adına gece gündüz demeden çalışan, her türlü şart ve durumda bile öğretme olgusundan vazgeçmeyen öğretmenlerimiz her türlü takdiri ve saygıyı hak etmektedirler. Bu nedenle Yeşilyurt Belediyesi olarak eğitim kurumlarına elimizden geldiğince yardımcı olmaya, çocuklarımızı geleceğe hazırlayan öğretmenlerimizle sürekli birlikte olmaya özen gösteriyoruz. Bu desteklerimizin devamlılığını sağlamak için de mümkün olduğu kadar her fırsatı değerlendireceğiz. Belediye olarak her yıl 24 Kasım'da Öğretmenlerimize özel hediyeler veriyoruz, bu yılda üzerlerinde isimleri yazılı özel olarak hazırladığımız ajandalarımızı öğretmenlerimize hediye ettik" diye konuştu.

        (BT-SD-Y)

        24.11.2017 16:03:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler