Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Müdür Tanrıkulu: Yaptığı projeyle bize büyük bir gurur yaşatan öğretmenimizi yürekten kutluyorum

        (Fotoğraflı)

        Yunus Daşdemir

        KÜTAHYA (İHA) - Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri Ege Bölgesel Ödülünü kazanan ve bölgede bir ilke imza atan Kütahya'nın Altıntaş Şehit Polis Elvan Özbay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmeni Özgür Ataç öğretmenler gününde ödüllendirildi.

        Altıntaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Tanrıkulu ödül töreninde yaptığı açıklamada, ''Bu yıl 5. kez düzenlenen Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri kapsamında Şehit Polis Elvan Özbay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Bilişim teknolojileri Öğretmenimiz Özgür Ataç tarafından hazırlanan "Akran Değerlendirme Sistemi" projesi ile "Öğretim Yöntem ve Teknikleri" kategorisinde bölgemizde bir ilki başarmış olup, Ege bölgesel ödülünü kazandı. Eğitim ve öğretim alanında özgün ve modern uygulamaların geliştirilmesi, yaygınlaştırılması ve ödüllendirilerek teşvik edilmesi amacı ile "Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri" kapsamında bilişim teknolojileri alanında bölgesel ödül almaya hak kazanan Şehit Polis Elvan Özbay Anadolu Lisesi öğretmenimiz Özgür Ataç'a öğretmenler günü dolayısı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz olarak hediye takdim ettik ve yürekten kutlayarak başarılarının devamını diledik'' diye konuştu. Düzenlenen törende eğitime katkılarından dolayı Altıntaş Belediye Başkanı Ferit Karabulut ve Altıntaş Kaymakamı Musa Kazım Çelik'e plaket verildi.(YD-EFE)

        24.11.2017 18:38:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler