Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bayrampaşalı öğretmenler yemekte buluştu

        - Bayrampaşa Belediyesi öğretmenleri yemekte ağırladı

        (Fotoğraflı)

        Oğuzcan Yazar

        İSTANBUL (İHA) - Bayrampaşa Belediyesi geleneksel hale getirdiği 24 Kasım Öğretmenler Günü buluşmasında ilçede görev yapan yaklaşık 600 öğretmen ve yakınını yemekte ağırladı.

        Bayrampaşa'da ilkokul, ortaokul, lise, üniversite, gençlik merkezleri ve bilgi merkezlerinde eğitim veren yaklaşık 600 eğitimci, iş stresinden uzak bir akşam geçirdi. Özel bir yemek ve toplantı salonunda düzenlenen programa katılan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, öğretmenlerle sohbet etti.

        Yemekte öğretmenlere hitap eden Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, ''Ülkemizin geleceğini emanet edeceğimiz yavrularımızı sizler yetiştiriyorsunuz. Elinize aldığınız o hamuru öyle güzel bir şekilde yaptığınız şekille o çocuğu geleceğe emin adımlarla hazırlıyorsunuz. Ülkemizin özellikle 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla gençlerimizi hep birlikte hazırlayacağız. Bu hazırlamada sizlerin göstermiş olduğunuz yoğun çabanız münasebetiyle her birinizi yürekten kutluyorum. Bugün Bayrampaşa, milli eğitimde marka şehir haline gelmiştir. Bu nedenle marka şehir haline gelen Bayrampaşa'ya bütün ilçelerden Bayrampaşa'nın okullarında okuyabilmek için araya torpil sokuyorlar. O nedenle okullardaki kaliteli eğitim ve öğrenim düzeyini en üst noktaya çıkarmanız nedeniyle müdürlerimizi, öğretmenlerimizi ve milli eğitim camiamızı, milli eğitim müdürümüz, kaymakamlığımız başta olmak üzere her birinizi yürekten kutluyorum. Sizleri tebrik ediyorum. Bu yakaladığımız ivmeyle bundan sonrada çıtayı asla aşağı düşürmemek üzere eğitim ve öğrenimde başarı çıtasını hep yukarı doğru çıkarmak zorundayız. Bunu hep beraber yapacağız. Hep birlikte bu başarıyı yakalayacağız'' şeklinde konuştu.

        Bayrampaşa'da eğitim veren öğretmenler gece boyunca verilen konser eşliğinde müzik ziyafeti yaşadı. Program Başkan Aydıner'in öğretmenlere hediyelerini takdim etmesiyle sona erdi.

        (OY-MB-Y)

        25.11.2017 09:19:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler