Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Ercan Şimşek: Yerli otomobil üretimi için en uygun il Kütahya

        (Fotoğraflı)

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Eskigediz Belediye Başkanı Ercan Şimşek, yerli otomobil üretimi için en uygun ilin Kütahya olduğunu dile getirdi.

        Söz konusu fabrikanın Kütahya'da kurulması yönünde yoğun bir çalışma sergilendiğini ifade eden Başkan Şimşek, "Sosyal medya ve meydanlarda toplanan imzalarla, Kütahya bu yatırımı ne kadar çok istediğini açıkça haykırıyor. Milletvekillerimiz, iş adamlarımız, Kütahya AK Parti İl Başkanımız, valimiz kısacası herkes birlik olup, el ele verip çalışıyor. İnşallah verilecek olan karar Kütahya olur. Her zaman hükümetimize tam destek veren ilimizin bu yatırımı alması için bize düşen göreve hazırız. Ortak derdimiz böylesi büyük bir yatırımın ilimize kazandırılmasıdır'' diye konuştu.(YD-EFE)

        25.11.2017 10:45:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler