Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Körfez'in yeni pazarı için tezgah yeri kuraları çekildi

        (Fotoğraflı)

        Murat Kanber

        KOCAELİ (İHA) - Körfez Belediyesi tarafından Hereke 17 Ağustos Mahallesi'nde yapılan kapalı pazar alanı tamamlandı. Pazarcılar tezgah yeri için kuralarını çekti.

        Körfez Belediyesi tarafından yapımına kısa süre önce başlanan Yukarı Hereke 17 Ağustos Mahallesi'ndeki kapalı pazar alanı tamamlandı, hizmete hazır hale getirildi. Pazar tamamlanınca, içerisinde tezgah açacak olan pazarcılar için Körfez Belediyesi Toplantı Salonu'nda kura çekimi düzenlendi. Kura çekim törenine; Zabıta Müdürü Mehmet Gökkaya ve Körfez Pazarcılar Odası yöneticileri de katıldı.

        Kapalı pazarda tezgah açmak için 27 başvuru yapıldığını belirten Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, sınırlı sayıda yer olması sebebi ile bunu 16'ya düşürmek zorunda kaldıklarını belirtti.

        Tezgah açacak pazarcılar ve tezgah yerleri kura ile belirlenirken, 17 Ağustos Kapalı Pazarı'nın her hafta salı günleri bölgeye hizmet vereceği öğrenildi.

        (MK-İÇ)

        25.11.2017 11:27:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler