Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Koton heyetinden Vanlı tekstilcilere ziyaret

        (Fotoğraflı)

        VAN (İHA) - Koton Mağazacılık Tekstil ve Sanayi Ticaret A.Ş. yetkilileri, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansının (DAKA) işbirliğiyle Van'daki tekstil ve hazır giyim imalatçılarını ziyaret ettiler.

        Koton Mağazacılık Tekstil ve Sanayi Ticaret A.Ş. yetkilileri, DAKA işbirliğiyle iki günlük program çerçevesinde Van'daki tekstil ve hazır giyim imalatçılarını ziyaret etti. DAKA uzmanları eşliğinde Van Tekstilkent ve il merkezindeki on beşi aşkın tekstil firmasını ziyaret eden Koton yetkilileri, üretici firmalarla görüşmeler gerçekleştirdiler. Ziyaretle üretici firmaların üretim kapasitesini ve kalitesini yerinde görme fırsatı yakaladıklarını, bazı firmalarla sözleşme imzalama aşamasına gelindiğini belirten Koton yetkilileri, Cazibe Merkezlerini Destekleme Programı kapsamında kurulan Van Tekstilkent ile Van'da önemli bir kümelenmenin sağlandığını kaydettiler. Şirket yetkilileri, yakın gelecekte sahip olduğu potansiyelle Van'ın Doğu Anadolu'da hem tekstil ve hazır giyim imalatçıları hem de mağaza zincirleri açısından önemli bir merkez olacağını dile getirdiler.

        Vanlı üretici firma temsilcileri de, aracı firmalar yerine global mağaza zincirlerine sahip şirket yetkilileriyle doğrudan görüşme ve işbirliği imkanı yakaladıklarından ötürü memnuniyetlerini ifade ettiler.

        (MSA-Y)

        25.11.2017 12:51:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler