Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Çiftçi'den anlamlı ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Turan Ozan Acar

        ÇORUM (İHA) - Kargı Kaymakamı Emre Çiftci ziyaret için gittiği Bademce Köyü'nde engelli kardeşleri de ziyaret etti.

        Kargı Kaymakamı Emre Çiftçi köy ziyaretlerine devam ediyor. Köylerin durumlarını yerine görmek için başlattığı köy ziyaretlerinde bu kez Bademce Köyü'nü ziyaret eden Kaymakam Çiftçi'ye İlçe Jandarma Komutanı J.Teğ. Tayfun Köksal ve İlçe Özel İdare Müdürü Hüseyin Ünal'da eşlik etti.

        İlk olarak Bademce Köy konağını ziyaret eden Kaymakam Çiftci burada köy muhtarı Recep Akıcı'dan köyün genel durumu hakkında bilgi aldı. Köy halkıyla da sohbet eden Kaymakam Çiftçi vatandaşların sorunlarını dinledi.

        Kaymakam Çiftci daha sonra Acekse mahallesinde yaşayan engelli kız kardeşleri evinde ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Köy muhtarı ve engelli vatandaşlarımızın babasından çocukların durumları hakkında bilgi alan Kaymakam Çiftci daha sonra köyden ayrıldı.

        (TOA-BÖ)

        26.11.2017 08:34:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler