Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Minik kalpler Erdal İnönü Kent Parkı'nda buluştu

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Muratpaşa'dan Fatmagül Özpınar ve Aksu'dan Hacıaliler ilkokulları öğrencileri mektup arkadaşlığı buluşması gerçekleştirdi.

        Muratpaşa Belediyesi'nin Haziran ayında törenle hizmete açtığı Antalya'nın yeni yaşam alanı Erdal İnönü Kent Parkı, farklı bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. 25 dönüm alan üzerine kurulan ve sunduğu büfe hizmetleriyle açıldığı günden itibaren müdavimlerini oluşturan parkta bu kez Muratpaşa ve Aksu'dan mektup arkadaşı olan iki ilkokul öğrencilerini buluşturdu.

        Fatmagül Özpınar İlkokulu 3-E ve Hacıaliler Ortaokulu 3-B sınıfı öğrencilerinin 2 yıldan bu yana sürdürdükleri mektup arkadaşlığı kent parkında gerçekleşen keyifli buluşma ile taçlandı. Antalyalılar dayanışma ve dostluk derneği daveti ile Erdal İnönü kent parkından bir araya gelen öğrenciler göz alıcı bir manzarada doyasıya koşup oynadı. Buluşma, minik kalplerin birbirlerine hediye vermesi ile son buldu.

        (SÇ-SÇ-Y)

        26.11.2017 11:15:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler