Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğretmenler keyifli bir akşam geçirdiler

        (Fotoğraflı)

        Tuncay Türkgülü

        DÜZCE (İHA) - Düzce Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Kültür Merkezi'nde öğretmenlere özel Tınılar Halk Müziği Topluluğu "Anılar' da Türküler" konseri düzenledi.

        Yrd. Doç. Dr. Müslüm Akdemir'in hazırlayıp sunduğu Düzce Üniversitesi Tınılar Halk Müziği Topluluğu konseri Öğretmenler ve yakınlarının yoğun katılımıyla gerçekleşti. Kültür Merkezinde öğretmenler günü dolayısıyla düzenlenen Anılar' da Türküler" konserine Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Akademisyenler İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, daire müdürleri ve öğretmenler katıldı.

        Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, tüm öğretmenler adına İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit'e çiçek takdim etti. Gecede bir konuşma yapan Başkan Dursun Ay, " 24 Kasım Öğretmenler Gününde Kültür Merkezimizde Öğretmenlerimiz için düzenlediğimiz gecede ilkokul öğretmenim Aysel Velioğlu'yla 46 yıl sonra buluşarak hasret giderdik. Günün anlam ve önemine binaen hediyemizi takdim ettik. Üniversitemizin Tınılar Halk Müziği Topluğu başta olmak üzere değerli hocam Yrd. Doç. Dr. Müslüm Akdemir'e de bu güzel dinleti içinde ayrıca teşekkür ediyorum.

        Tüm öğretmenlerinizin Öğretmenler Gününü bir kez daha kutluyor, sağlık ve esenlikler diliyorum" dedi.

        (TT-AY)

        27.11.2017 14:32:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler