Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Develi'de ulaşımla masaya yatırıldı

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, makamında yapılan toplantıda ilçedeki ulaşım sorunu ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

        Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Darendelioğlu, Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemleri Daire Başkanı Ferhat Bingöl ve beraberindeki heyet Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar'ı makamında ziyaret ederek Develi'deki ulaşım sistemi ile ilgili istişarelerde bulundu.

        Develi Milli Eğitim Müdürü Murat Toprak'ın da katıldığı toplantıda okul servisleri üzerine de değerlendirmelerde bulunularak ulaşım hizmetlerinin daha da kaliteli hale getirilmesi için fikir alışverişinde bulunuldu. Develi'nin ulaşım alanında yapılacak yeniliklerle hak ettiği kaliteye kısa sürede kavuşacağını belirten Başkan Cabbar, ziyarete gelen heyete de ilgilerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

        (SK)

        27.11.2017 15:21:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler