Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu yollarında temizlik seferberliği

        (Fotoğraflı)

        Metin Akyürek

        ORDU (İHA) - Ordu Büyükşehir Belediyesi, ilin ana arterlerinde bulunan yol kenarlarında, parklar ve kaldırımlarda genel temizlik çalışması yapıyor.

        Günlük temizlik işlemlerinin yanı sıra yılın belli aylarında gerçekleştirilen çalışmayla birlikte, açık alanlara gelişigüzel atılan çöplerin oluşturacağı çevre kirliliğinin de önüne geçiliyor.

        Duyarsız kişiler tarafından yol güzergâhlarına ve yeşil alanlara atılan çöpler, Büyükşehir Belediyesi ekiplerince yürütülen titiz çalışma sonrasında temizlenirken, çim ve yabani otlar da biçilerek görsel güzellik sağlanıyor.

        Ordu Büyükşehir Belediyesi Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, özellikle Altınordu, Fatsa, Ünye ve Gülyalı ilçelerindeki ana yollarda genel temizlik yapılıyor. Otoyol kenarları başta olmak üzere yürüyüş yolları, bulvarlar, yeşil alanlar ve mesire alanlarında gerçekleştirilen çalışmalar ile yerlere atılan pet şişe ve yiyecek ambalajları gibi atıklar temizlenerek çevrenin kirlenmesinin önüne geçiliyor.

        Atıklarını çöp kutularına dökmeyip yol kenarları, piknik alanları ve sahil kenarlarına atan duyarsız vatandaşlara tepki gösteren ve bu konu hakkında düşüncelerini belirten duyarlı vatandaşlar ise atılan çöplerin oluşturduğu kötü görüntünün, her geçen gün gelişen ve modern bir görünüm kazanmaya başlayan Ordu iline hiç yakışmadığını belirtiyor.

        (MAK-SLH-Y)

        27.11.2017 17:04:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler