Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kulplu sporculardan kan bağışına destek

        (Fotoğraflı)

        Muhsin Taş

        DİYARBAKIR (İHA) - Pasur Belediyespor Kulübü, Türk Kızılayı Kulp Şubesi tarafından düzenlen kan bağışı etkinliğine destek verdi. Pasur Belediyespor Kulübü Başkanı Cihan Sari, teknik heyet ve futbolcular, Kızılay'a kan bağışında bulundu.

        Pasur Belediyespor Kulübü Başkanı Cihan Sari, "Gençlere bir taraftan sporun güzel ahlakını, bir taraftan da toplum içerisinde ki davranışlarda nasıl davranmaları gerektiğine dair bilgiler veriyoruz. Topluma karşı olan sorumluluklarını yerine getirme noktasında bir bilinç oluşturmaya çalışıyoruz. Pasur Belediyespor olarak Türk Kızılay'ı tarafından düzenlenen 'Bir Ünite Kan Üç Can' kampanyasına bizlerde destek vermek için futbolcu kardeşlerimizle birlikte kan bağışında bulunuyoruz. Kan bağışında bulunan futbolcu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bütün vatandaşlarımızı da bu duyarlı kampanyaya destek vermelerini bekliyoruz" dedi.

        Kan bağışında bulunan Takım Kaptanı Cihan Akdeniz ise, "Bütün takım arkadaşlarımızla birlikte Kızılay'a kan bağışında bulunmak için geldik. Sağ olsun ben ve takım arkadaşlarımın hepsi kan bağışında bulunduk. Kan bağışında bulunmak çok güzel bir şey. Bütün vatandaşlarımızın da bu konuya duyarlı olmalarını istiyoruz" diye konuştu.

        (MT-MP-Y)

        27.11.2017 18:17:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler