Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bitlis'te iki EYP imha edildi

        (Fotoğraflı)

        BİTLİS (İHA) - Bitlis'in Hizan ilçesinde yürütülen operasyonlar neticesinde iki adet El Yapımı Patlayıcı (EYP) imha edildi.

        Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, "Bitlis Hizan ilçesi Gayda ve Akşar köyleri kırsalında faaliyet gösterdiği değerlendirilen BTÖ mensuplarını bulup etkisiz hale getirmek, kullanmış oldukları sığınak ve barınakları imha etmek maksadıyla Bitlis İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca 27.11.2017 günü 'Şehit Jandarma Er Halil Eren Operasyonu' icra edilmiştir. Operasyon kapsamında tespit edilen 2 adet El Yapımı Patlayıcı (EYP) madde ele geçirilmiş olup, olay yerinde kontrollü şekilde imha edilmiştir. Güvenlik güçlerimiz bölge halkımızın da desteği ile huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla ilimiz genelinde teröristlerle mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir" denildi.

        (VO-CC-Y)

        27.11.2017 19:29:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler